Shellac negle

Shellac er en tynd og fleksibel neglelak, som giver en stærk beskyttelse med flot spejlblank finish, der forhindrer ridser og udtværinger i lakken. Samtidig gør shellac dine negle pæne og stærke. Helt unikt i forhold til almindelig neglelak bevarer shellac glansen i op til 14 dage. Den er supernem at fjerne, og der skal aldrig files på neglene ved fjernelse. Herved undgår du skader på dine naturnegle, der hverken bliver tynde eller på anden måde tager skade. Shellac hærder lynhurtigt i UV-lys, og du slipper dermed for lang tørretid, når du får lavet shellac negle i Vanløse.

Quick Fix Manicure 30 min.

Håndbad – peeling – filning og formning af negle – fjernelse af neglebånd med Cuticle Away – afsluttende neglebånds pleje og håndcreme.

Lux Manicure 60 min.

Håndbad – peeling – filning og formning af negle – fjernelse af neglebånd med Cuticle Away – plejende håndmaske – håndmassage – afsluttende neglebåndspleje og håndcreme

Quick Fix Pedicure 30 min.

Fodbad – peeling – filning og formning af negle – fjernelse af neglebånd med Cuticle Away – afsluttende neglebåndspleje og fodcreme.

Lux Pedicure 60 min.

Fodbad – peeling – filning og formning af negle – fjernelse af neglebånd med Cuticle Away – filning af hård hud – plejende fodmaske – fodmassage – afsluttende neglebåndspleje og fodcreme

Tillæg – Shellac Lakering

Shellac er en lak som hærder i UV lys og vi har mulighed for at lave det vi kalder Go Wild, hvor det kun er fantasien der sætter grænser.

Helfarve

Fransk kant

Go Crazy

Aftagning og ny helfarve lakering

Aftagning og ny fransk kant

Aftagning uden ny lakering